Bussbolag för er i Göteborg

På Hisinge Buss bossbolag i Göteborg har vi västra Sverige som främsta arbetsområde men kan även anordna bussresor till övriga landet. Vårt utgångsläge är Göteborg där vi har vårt kontor, garage och verkstad. Du kan kontakta oss oavsett om din bussresa är professionell eller om det är med kompisgänget du vill åka iväg. Ska du ut med kollegorna på en guidad sightseeing-resa till valda delar av västra Sverige så hjälper vi dig.
Här kan du beställa en offert för er resa.

Likaväl kan vi skräddarsy våra bussresor för dig som ska på en speciell resa för din intresseorganisation eller förening. Vi riktar oss till alla typer av sällskap och lyssnar alltid på dig som kund för att kunna möta de önskemål och behov som finns. Vårt mål är att vara ett bussbolag att räkna med som kan ordna bekväma och angenäma bussresor runt om i Sverige.

Säkra och bekväma resor

Vi ordnar bussresor för olika typer av sällskap, både privatpersoner och företag. Vill du nischa din resa för ett visst ändåmål så kan vi skräddarsy en lösning just för dig och ditt sällskap. Våra resor håller en mycket hög säkerhet med säkerhetsbälten på varje plats. Vi erbjuder även bekvämligheter som DVD-spelare, radio, AC, kaffekokare och kylskåp.

Vi kan även enligt översnkommelse ordna med extra utrustning som kan behövas på en längre resa som skidbox eller liknande. Önskar ni mat under resan så kan vi ordna med catering enligt beställning och önskemål. Vårt mål är att göra din resa så bekväm och smidig som möjligt och att ge dig och resten av sällskapet en minnesvärd reseupplevelse genom vårt vackra land.

Väljer ni Hisinge Buss när ni skall hyra buss i Göteborg så kan ni vara säkra på ett professionellt bemötande utan krångel och besvär. Vi har lång erfarenhet av bussbranschen och våra förare har lång och omfattande erfarenhet. för att hyra buss direkt på vår hemsida. Ni är självklart också välkomna att ringa oss på 031-222 123.

 

Med vår långa erfarenhet som bussbolag kan vi erbjuda hög komfort och välutrustade bussar, samtidigt som vi har ett antal mycket skickliga bussförare.

Bland våra kunder återfinns privatpersoner, företag, skolor, föreningar och organisationer. Många av våra kunder är grupper med specialinriktade intressen som till exempel veteranbilar, golf, skidåkning, sightseeing mm.

 

Kontakta oss för mer information eller skicka oss din offertförfrågan för bussbokning.